Όλες οι τάσεις σε Νυφικά Παπούτσια για το 2023

Τα Νυφικά Παπούτσια του 2023 είναι εδώ και είμαστε σίγουροι οτι η νέα μας collection από παπούτσια γάμου αλλά & βραδινά θα σας εκπλήξει!

Είστε μία μοντέρνα γυναίκα ή παραδοσιακή?

Αν αναζητάτε κάτι Άνετο ,εντυπωσιακό αλλά παράλληλα & εύκολο να ξαναφορεθεί, τότε οπωσδήποτε πρέπει να μας επισκεφτείτε& να δείτε τις προτάσεις μας από κοντά!

Αποσπώμενοι στολισμοί , στρας, γυαλάδες, δαντέλες αλλά και ματ υλικά κυριαρχούν! Έντονα χρώματα αλλά και παστέλ ,ιδιαίτερα δέρματα και μοντέρνες πινελιές σε όλα μας τα είδη!

Επίσης πέρλες! Οι πέρλες έχουν την τιμητική τους σε μια εποχή που θα θέλαμε να είναι πιο ρομαντική! Ελάτε απλά να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας ιδανικό ζευγάρι , για την δική σας ιδιαίτερη στιγμή!

Τα νυφικά παπούτσια του 2023 είναι τα δικά σας! Αυτά που θα δημιουργήσουμε μαζί ,για την δική σας ξεχωριστή στιγμή και τις δικές σας; προσωπικές ανάγκες!

Αν το στυλ του νυφικού σας είναι ρομαντικό , τότε επιλέξτε την ρομαντική collection  με παστέλ αποχρώσεις ,διαφάνειες και κεντήματα κατασκευασμένα όλα για τα πόδια σας αφού όλα μας τα παπούτσια είναι χειροποίητα!

Αν είστε μια chic νύφη , οι minimal γραμμές μας δεν στερούνται  λάμψη αν το επιθυμείτε …. αν πάλι όχι, απλές γραμμές και φινετσάτες μπορούν να στολίσουν τα πόδια σας!

Για την Boho νύφη , έχουμε να προτείνουμε διακόσμηση με κρεμαστές χάντρες ή πέρλες , φαρδιά τακούνια και καστόρινες υφές υλικών που θα πλαισιώσουν τέλεια το φόρεμα!

Και φυσικά μην ξεχνάμε την πιο glamour νύφη, εκείνη με το πλούσιο πρηγκιπέ και εντυπωσιακό νυφικό, που σκεπάζει το παπούτσι γάμου! Σε αυτή την περίπτωση η νέα σειρά σχεδίων μας ,σε νυφικά παπούτσια ,προτείνει λαμπερές πέτρες swarovski και έντονες γυαλάδες . Εντυπωσιακά δεσίματα κλέβουν την παράσταση! Το ονειρεμένο γοβάκι της σταχτομπούτας καταφέρνει να πάρει λίγο από τη λάμψη της ίδιας… ή και πολύ! Άλλωστε, σε ένα γοβάκι βασίστηκε ένα ολόκληρο παραμύθι!

Σε όποια κατηγορία  νύφης από τις παραπάνω και να είστε, να είστε σίγουρες ότι τα χειροποίητα νυφικά παπούτσια του 2023 είναι Divina shoes by Lina!