Γίνεσαι Νύφη και ψάχνεις τα ιδανικά Νυφικά Παπούτσια?

Κορίτσια ας μην γελιόμαστε….! Όταν ψάχνεις τα νυφικά παπούτσια σου, για την ημέρα του γάμου σου ,τα θές όλα!

….και όταν λέμε όλα, δεν εννοούμε όλα τα σχέδια (παρόλο που μπορεί να συμβεί και αυτό)! Μία μέλλουσα νυφούλα εκτός από όμορφη, επιβάλλεται να είναι και άνετη! Σίγουρα ιδανική λύση δεν είναι απαραίτητα να κουβαλάς 2-3 ζευγάρια παπούτσια, εκτός αν το κάνεις γιατί θέλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο ‘όλη τη shopping διάθεσή σου, τη μέρα του γάμου σου! Καλό είναι ,λοιπόν, βασικό κριτήριο επιλογής των νυφικών σου παπουτσιών, να είναι το ύψος τακουνιού που έχεις συνηθίσει να φοράς!

Προσπάθησε να μην επιλέξεις, ας πούμε 12ποντα νυφικά παπούτσια ,ενώ το ψηλότερο τακούνι που έχεις καταφέρει να φορέσεις είναι ένα 8-9 πόντους!

Φτιάξε χειροποίητα νυφικά παπούτσια,στα μέτρα του ποδιού σου & ακολούθησε τα tips των κατασκευαστών!

Αν τώρα θες κάτι ετοιμοπαράδοτο κ όχι παραγγελία προσπάθησε να είναι τουλάχιστον δερμάτινα και όχι σατέν ή πλαστικά!

Συνήθως πιο άνετα και σταθερά για όλο το βράδυ,είναι σχέδια που αγκαλιάζουν καλά το πόδι! Σχέδια πολύ γυμνά με 1-2 λεπτά λουράκια καλό είναι να αποφεύγονται αν θέλεις να μείνεις όλο το βράδυ με το ίδιο παπούτσι!

Δοκίμαζε πάντα και τα δύο πόδια ,αφού είναι πολύ συχνό τα πόδια μας να έχουν διαφορές!

Αν έχεις κάποιο κότσι στα πόδια σου, καλό θα ήταν το σχέδιο που θα διαλέξεις να το αγκαλιάζει όλο μέσα.

Αν ο γάμος πραγματοποιείται σε παραλία ή νησί τότε μη διστάσεις να διαλέξεις νυφικές πλατφόρμες ή φλατ νυφικά παπούτσια! Σίγουρα θα σου κάνουν πιο εύκολη τη ζωή και θα ταιριάζουν καλύτερα σε ένα πιο ανάλαφρο περιβάλλον!