Άνετα νυφικά παπούτσια

Ο βασικός προβληματισμός μιας μελλοντικής νύφης είναι πως να διαλέξει τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια για το γάμο της, ώστε να την βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια όλου του γάμου της, χωρίς να αλλάξει και χωρίς να προβληματίζεται για το πώς θα κάτσει τόση ώρα όρθια.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μαγική συνταγή αλλά σωστές επιλογές! Το κάθε πόδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τις δικές του γραμμές.Ενα παπούτσι που μπορεί για μια κοπέλα να είναι άνετο για μια άλλη μπορεί να μην είναι….και το τεστ της 5λεπτης δοκιμής σε ένα απλό κατάστημα υποδημάτων δεν είναι συνήθως αντιπροσωπευτικό!

…και τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση; Πώς θα βρούμε τα πιο άνετα νυφικά παπούτσια για τις δικές μας ανάγκες; Η απάντηση και η λύση είναι τα χειροποίητα παπούτσια που κατασκευάζονται για τις δικές μας προδιαγραφές ! Ακόμα πιο βασικό είναι η επιλογή του σωστού επαγγελματία που μπορεί με την εμπειρία του να μας κατευθύνει αποτελεσματικά,στην επιλογή των σωστών σχεδίων και προδιαγραφών,για το πόδι μας, ώστε να έχουμε σαν αποτέλεσμα ένα ζευγάρι ΆΝΕΤΑ χειροποίητα νυφικά παπούτσια !

Στην Divina, η σχεδιάστρια Λίνα Ραπτοπούλου, με γνώση του αντικειμένου αλλά και με υπευθυνότητα μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή την αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού νυφικών παπουτσιών που να είναι άνετα αλλα και κομψά για αυτή τη μέρα, αφού η εμπειρία τόσων ετών πάνω στην κατασκευή και το σχεδιασμό χειροποίητων παπουτσιών της έχουν προσφέρει μια μεγάλη εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο!