Εταιρεία

Συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Divina σημαίνει θεικιά ! Αυτή ήταν η οπτική μας για τη γυναίκα ,όταν σαν μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση με ρίζες από το 1982 ξεκινήσαμε και εξελιχθήκαμε! Οι γνώσεις στο παπούτσι μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά  όταν ο πρώτος ιδρυτής Γρηγόρης Ραπτόπουλος έμαθε την τέχνη του χειροποίητου υποδήματος σε εμάς,τη δεύτερη γενιά, Παναγιώτη και Λίνα Ραπτοπούλου , που με την σειρά μας με πολύ αγάπη στο αντικείμενο , προσθέσαμε την δικιά μας πινελιά!

Δείτε από κοντά λοιπόν τα νέα μας σχέδια για Νυφικά παπούτσια 2020 ,σχεδιασμένα ειδικά για τις τάσεις της μόδας και για τις ανάγκες σας!  Η νέα μας collection σε χειροποίητα παπούτσια  θα σας καταπλήξει!

 

Σας παρουσιάζουμε όλη τη νέα  collection σε Νυφικά παπούτσια  για το 2020 στις 11-13 Ιανουαρίου 2020 στην έκθεση Euro wedding στο Helexpo Μαρούσι (περίπτερο 135A).Μπορείτε να παραλάβετε Δωρεάν Προσκλήσεις στο χώρο μας, Μητροπολίτη Τιμοθέου 19Α Νέα Ιωνία 12:00-19:00.
Ρωτήστε μας για τις προσφορές μας…Με την Πρώτη σας αγορά σε οποιοδήποτε παπούτσι μπαίνετε στο Divina club και εποφελίστε προνόμια στα βραδινά σας παπούτσια ανάλογα με την περίοδο. Φέρτε μας το δικό σας ύφασμα να κάνουμε σχέδιο επιλογής σας..

Αφήστε μας να σας προτείνουμε το σωστό σχέδιο για το πόδι σας και να πάρουμε μέτρα για εσάς και μόνο προκειμένου να φτιάξουμε ένα αισθητικά όμορφο αλλά προπάντων άνετο παπούτσι..

Ψάχνετε ένα ζευγάρι Νυφικά παπούτσια οικονομικά αλλά και ποιοτικά με design; Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές που έχουμε σε Νυφικά παπούτσια στο e-shop του καταστήματος μας και δοκιμάστε τα με ένα ραντεβού από κοντά στο 210 2771230

@ FOLLOW US ON INSTAGRAM