Εταιρεία

Συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Divina σημαίνει θεικιά ! Αυτή ήταν η οπτική μας για τη γυναίκα ,όταν σαν μία  οικογενειακή επιχείρηση με ρίζες από το 1982  , κατακτήσαμε την Ελληνική αγορα σε επίπεδο χονδρικης και μετέπειτα στην Λιανική ! Οι γνώσεις στο παπούτσι μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά  όταν ο πρώτος ιδρυτής Γρηγόρης Ραπτόπουλος έμαθε την τέχνη του χειροποίητου υποδήματος σε εμάς,τη δεύτερη γενιά, Παναγιώτη και Λίνα Ραπτοπούλου , που με την σειρά μας με πολύ αγάπη στο αντικείμενο , προσθέσαμε την δικιά μας πινελιά!

Η Λίνα Ραπτοπούλου με πολύ αγάπη για την μόδα , σχεδίαζε και συνεχίζει να σχεδιάζει μέχρι και σήμερα τις collection της εταιρείας.

Στην κατασκευή ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος μαζί με την Λίνα Ραπτοπούλου έκαναν ένα δυναμικό team στην νέα εποχή της Λιανικής πώλησης, για χρόνια, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εκτός από απλά την κατασκευή χειροποίητων παπουτσιών!

Μετά από πολλά χρόνια εγκατεστημένη η εταιρεία στην Νέα Ιωνία, αποφασίστηκε η αλλαγή έδρας της στο κέντρο της Αθήνας προκειμένου να γίνει ακόμη πιο προσβάσιμη απ΄όλες τις περιοχές τις Αττικής 1,5 λεπτό από το μετρό!

Μπορείτε να Δείτε πλέον από κοντά λοιπόν,τα νέα μας σχέδια για Νυφικά παπούτσια 2024 ,σχεδιασμένα ειδικά για τις τάσεις της μόδας και για τις ανάγκες σας!  Η νέα μας collection σε χειροποίητα παπούτσια  θα σας καταπλήξει!

 

Τα Νυφικά παπούτσια  για το 2024  και όλες οι νέες τάσεις παρουσιάστηκαν για φέτος, πρώτη φορά στην έκθεση γάμου και βάπτισης στο mec της παιανίας στα τέλη Ιανουαρίου!

Αφήστε μας να σας προτείνουμε το σωστό σχέδιο για το πόδι σας και να κάνουμε τις ανάλογες μετρήσεις για εσάς , προκειμένου να φτιάξουμε ένα αισθητικά όμορφο αλλά προπάντων άνετο παπούτσι..

Ψάχνετε ένα ζευγάρι Νυφικά παπούτσια οικονομικά αλλά και ποιοτικά με design; Ρίξτε μια ματιά στις προσφορές που έχουμε σε Νυφικά παπούτσια στο e-shop του καταστήματος μας και δοκιμάστε τα με ένα ραντεβού από κοντά στο νέο μας χώρο, στην καρδιά της Αθήνας Σταδίου 51 , κατόπιν ραντεβού στο 6942483663

@ FOLLOW US ON INSTAGRAM