Νυφικά παπούτσια 2024

Νυφικά παπούτσια 2024;

Η συλλογή “Νυφικά παπούτσια 2024” είναι εδώ!!! Μπορείτε να τα δείτε από κοντά!!

Αν θες τα νυφικά σου παπούτσια να είναι μοναδικά και να μην είναι σαν τα παπούτσια της σειράς, τότε πρέπει οπωσδήποτε να κλείσεις ένα ραντεβού στην Divina! Δεν θα το μετανιώσεις! Γιατί; … γιατί εκτός από ιδιαίτερα σχέδια, θα βρεις και εξαιρετική εξυπηρέτηση! Οι γνώσεις πάνω στην κατασκευή υποδημάτων αλλά και η εμπειρία κάνουν τη διαφορά!

Η σχεδιάστρια Λίνα Ραπτόπουλου παρουσίασε για πρώτη φορά τη νέα της collection,σε νυφικά παπούτσια αλλά και βραδινά για τη νέα  σεζόν . Η πρώτη παρουσίαση έγινε στα τέλη Ιανουαρίου στην έκθεση γάμου-βάπτισης στο mec της Παιανίας!  Μάλιστα κάποια από αυτά φορέθηκαν και συνόδευσαν  τις πασαρέλες γνωστών οίκων μόδας!

Ρομαντικές αλλά και λεπτεπίλεπτες γραμμές με σταθερά τακούνια επικράτησαν!  Καμπάνες ή block heels, ήταν στις βασικές προτάσεις. Άλλωστε η μόδα ακολουθεί τις ανάγκες της σύγχρονης νύφης. Φυσικά  δεν ελλειπαν και τα υπέρ-θυληκά τακούνια στιλέτο!

Κυρίαρχο ρόλο στη συλλογή “Νυφικά παπούτσια 2024” είχαν τα μεταλλικά χρώματα ! Υλικά όπως καθρέπτες και γκλιτερ, υπερίσχυσαν…

Μπορείτε φυσικά να δείτε όλη τη νέα collection σε νυφικά παπούτσια για το 2024 αλλά και όλες τις άλλες προηγούμενες collection από κοντά! Πως;;; Μα φυσικά κλείνοντας ένα ραντεβού  με την σχεδιάστρια . Το showroom στην οδό Σταδίου 51 στην καρδιά της Αθήνας είναι έτοιμο να σας υποδεχτεί!!!

Για ραντεβού μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 6942483663..μ