Εταιρεία

Συνδυασμός ποιότητας και τιμής.

Η πολύχρονη πείρα και το μεράκι πάνω στο σχεδιασμό και την κατασκευή του παπουτσιού, η οποία ξεκινάει από το 1960, από τον πατέρα της οικογένειας κ. Γρ. Ραπτόπουλο, μεταδόθηκε στα παιδιά Παναγιώτη και Λίνα Ραπτοπούλου, οι οποίοι πλέον και οι τρεις μαζί με αγάπη για το παπούτσι, δημιουργούν μοναδικά σχέδια για κάθε τύπο γυναίκας.Έτσι λοιπόν η πείρα πάνω στο σχέδιο και την κατασκευή του παπουτσιού σε συνδυασμό με την μοντέρνα άποψη, επιτυγχάνουν ένα τέλειο αποτέλεσμα όσον αφορά το design αλλά και την άνεση του νυφικού ή βραδινού σας υποδήματος!

Νυφικά παπούτσια με υπογραφή Divina σημαίνει Ποιότητα!!!

Ελάτε να σας δείξουμε από κοντά όλες τις τάσεις της μόδας για τα Νυφικά παπούτσια του 2018.

Τα υλικά μας

Τα υλικά που επιλέγουμε για την κατασκευή του υποδήματος είναι γνήσια μαλακά δέρματα Ιταλίας τόσο για το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού όσο και για το εσωτερικό του, είτε εσείς επιλέξετε δέρμα ή ύφασμα! Επίσης, έχουμε επιλέξει για εσάς και μοναδικά υφάσματα που δεν υπάρχουν αλλού στην Ελληνική αγορά παπουτσιού!

Οι φόρμες που επιλεγούμε, είναι από τις καλύτερες φίρμες της Ιταλίας κατασκευαστικά και αισθητικά και ακλουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας!

Τέλος, όλοι οι στολισμοί των παπουτσιών μας είναι από Στρας Α’ ποιότητας και κατά κύριο λόγο από πέτρες SWAROVSKI, τοποθετημένες με προσοχή μια προς μια!!!

Τα Παπούτσια Γάμου και τα βραδινά παπούτσια που κατασκευάζει η Divina είναι πάντα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά της αγοράς εντός κ εκτός Ελλάδος!

@ FOLLOW US ON INSTAGRAM