Ποιοι είμαστε

Divina σημαίνει θεικιά! Αυτή ήταν η οπτική μας για τη γυναίκα ,όταν σαν οικογενειακή επιχείρηση με ρίζες από το 1982 εμπνευστήκαμε την θυληκότητα στα γυναικεία πόδια , ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας …!

Τα Νυφικά Παπούτσια Divina ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα!

Οι γνώσεις της υποδηματοποιίας μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά όταν ο πρώτος ιδρυτής και κατασκευαστής Γρηγόρης Ραπτόπουλος μετέδωσε την τέχνη του χειροποίητου υποδήματος σε εμάς,τη δεύτερη γενιά, Παναγιώτη και Λίνα Ραπτοπούλου , που με την σειρά μας με πολύ αγάπη στο αντικείμενο , προσθέσαμε την δικιά μας πινελιά! Ιδιαίτερος σχεδιασμός, δύσκολες κατασκευές που δεν αναλάμβαναν αλλοι και μοντέρνες γραμμές για τα δεδομένα της Ελλάδας ήταν απόδειξη της τεχνογνωσίας!

Η γνώση πάνω στην κατασκευή υποδήματος, έγινε αγάπη και μεράκι πάνω στον σχεδιασμό γυναικείων νυφικών υποδημάτων πολυτελείας με αποτέλεσμα από το 1999 να είμαστε πρωτοπόροι στην ελληνική αγορά με χονδρική πώληση σε Ελλάδα και Κύπρο.

Από το 2010 μέχρι σήμερα υπήρξε μεταστροφή της κατασκευής από χονδρική σε Λιανική πώληση με δημιουργία καταστήματος λιανικής πώλησης στην καρδιά της Νέας Ιωνίας, παράλληλα με την βιοτεχνία  και μετέπειτα το 2023 , showroom στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Σταδίου.

Δείτε από κοντά λοιπόν τα νέα μας σχέδια σε Νυφικά παπούτσια  και όχι μόνο ,σχεδιασμένα ειδικά για τις τάσεις της μόδας και για τις ανάγκες σας! Η κάθε collection αποτελείτε απο χειροποίητα παπούτσια σχεδιασμένα με μεράκι και γνώση του αντικειμένου, προορισμένα να σας καταπλήξουν!